Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Zomertrifle met frambozen en perziken

Zomertrifle met frambozen en perziken

Ingredienten

  • 4 perziken op siroop
  • 200 g frambozen
  • 6 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 1 vanillestokje
  • 3 potjes yoghurt 0% vet
  • sap van ½ citroen

Zomertrifle met frambozen en perziken

Zomertrifle met frambozen en perziken
  1. Snij de perziken in kleine stukjes.
  2. Pureer ¾ van de frambozen in een blender samen met 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose en het citroensap. Houd de rest van de frambozen apart voor de versiering.
  3. Meng de yoghurt met 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose en de zaadjes uit het vanillestokje.
  4. Voor de presentatie, begin met een laagje frambozencoulis gevolgd door een laagje perzikstukjes en voeg daarna de yoghurt toe.
  5. Werk het geheel af met de resterende frambozen.
  6. Serveer onmiddellijk.
    172 4 20
  • 4 porties
  • 20 min
  • 172 Kcal