- Giet de in stukjes gesneden rabarber samen met 3 eetlepels CANDEREL Sucralose in een kookpot met dikke bodem. Dek af en laat op een middelhoog vuur koken tot u een compote krijgt. Laat de compote afkoelen.
- Week de gelatine in een kom met koud water.
- Klop de Petit Suissekaasjes op met 3 eetlepels CANDEREL Sucralose en de zaadjes die u uit het vanillestokje hebt geschraapt.
- Knijp de gelatine uit en voeg ze toe aan de opgewarmde melk. Meng dit onder de Petit Suissekaasjes.
- Klop de eiwitten tot sneeuw, voeg een eetlepel CANDEREL Sucralose toe en klop verder op tot stevige pieken.
- Meng in een kom voorzichtig de rabarbercompote, het Petit Suissemengsel en de opgeklopte eiwitten onder elkaar.
- Verdeel de verkruimelde amarettikoekjes over 4 mooie glazen en lepel er de rabarbermousse bovenop.
- Laat de bereiding in de koelkast opstijven tot net voor het serveren.
Tip: u kunt in plaats van Petit Suissekaasjes ook plattekaas met 0% vet gebruiken.