Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Minichocoladetaartjes met frambozen

Minichocoladetaartjes met frambozen

Ingredienten

  • 70 g boter + extra om in te vetten
  • 70 g fondantchocolade
  • 3 eieren
  • 70 g Canderel Pâtisserie
  • 100 g amandelmeel
  • 150 g frambozen
  • poeder van Canderel (optioneel)
  • 4 kleine taartvormpjes van 12 cm diameter

Minichocoladetaartjes met frambozen

Minichocoladetaartjes met frambozen
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter met de chocolade in de microgolfoven. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf. Klop de eidooiers romig met de Canderel Pâtisserie.
  2. Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eidooier-Canderelmengsel en roer er het amandelmeel onder. Spatel er de opgeklopte eiwitten en de helft van de frambozen onder.
  3. Verdeel het beslag over de 4 ingevette vormpjes en bak de taartjes 20 à 25 minuten in de oven.
  4. Werk de taartjes af met de rest van de frambozen en bestrooi ze eventueel met poeder van Canderel.
    0 4 50
  • 4 porties
  • 50 min
  • - Kcal