Bereid het fruit:
- Schil de mango, de avocado en de banaan en snij ze in fijne staafjes. Overgiet het fruit met limoensap en houd het apart.
- Was 150 g aardbeien en snij ze in dunne plakjes.
- Versnipper de muntblaadjes. Houd de helft apart voor de saus.
Bereid de loempia’s:
- Week de rijstvellen in koud water en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg de rijstvellen mooi open, leg er overlangs in het midden het fruit en de muntblaadjes op. Plooi de randen naar binnen en rol de vellen strak op.
- Plaats ze in de koelkast.
- Bereid intussen de aardbeiencoulis: pureer de rest van de aardbeien met het sinaasappelsap, de muntblaadjes en de CANDEREL 100% Sucralose.
- Schik net voor het serveren de loempia’s op een bord samen met hun saus.
Tip: u kunt ook andere fruitsoorten gebruiken naargelang van het seizoen.