3 eetlepels CANDEREL Sucralose + 5 eetlepels voor de crumblemix
4 petit-beurrekoekjes
enkele verse muntblaadjes
150 g bloem
100 g vetarme boter
3 eetlepels geraspte kokosnoot
Exotische crumble
Exotische crumble
Snij de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit. Duw het vruchtvlees uit in een puntzeef om zo het sap op te vangen.
Schil de mango’s en snij ze in stukjes.
Maak een marinade met het passievruchtensap, het limoensap, 3 eetlepels CANDEREL Sucralose en de versnipperde munt. Overgiet de mangostukjes met de marinade en laat ze gedurende 2 uur marineren.
Bereid de crumblemix door de CANDEREL Sucralose, de bloem, de verkruimelde petit-beurrekoekjes, de geraspte kokosnoot en de vetarme boter onder elkaar te mengen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Giet de marinade in de ovenschaaltjes, verdeel daarna de crumblemix over de schaaltjes en bak ze gedurende 25 minuten in de oven.