
Dambord van wentelteefjes en zomerfruit
Ingredienten
- 12 sneden oudbakken brood
- ¼ watermeloen
- 1 meloen
- 40 cl magere melk
- 2 eieren
- 7 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
- 1 CANDEREL Vanille stick
- 25 g vetarme boter
- 1 eetlepel maanzaadjes
Dambord van wentelteefjes en zomerfruit
Dambord van wentelteefjes en zomerfruit
- Snij uit de sneetjes brood gelijke vierkantjes.
- Snij uit het vruchtvlees van de watermeloen en de meloen even grote vierkantjes als de broodvierkantjes.
- Verwarm de melk in een kookpot samen met 4 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose en giet ze daarna in een diep bord.
- Klop de eieren op in een ander diep bord en voeg er 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose aan toe.
- Verwarm de boter in een pan.
- Doop de broodvierkantjes in de melk en daarna in de eieren. Laat ze goudbruin bakken in de pan, enkele minuten langs beide kanten.
- Stel het dambord samen door stukjes wentelteefje af te wisselen met stukjes fruit.
- Bestrooi met maanzaadjes en serveer onmiddellijk.
200
6
25
-
6 porties
-
25 min
-
200 Kcal