Meloensoepje met kokosmelk en gember
Ingredienten
- 2 Charentais meloenen of diepgevroren meloenbolletjes
- 50 cl kokosmelk
- 6 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
- 1 stukje gember van 1cm
- 2 eetlepels geraspte kokosnoot
Meloensoepje met kokosmelk en gember
Meloensoepje met kokosmelk en gember
- Schil en rasp het stuk gember.
- Verwarm de kokosmelk in een kookpot samen met de geraspte gember en de CANDEREL 100% Sucralose.
- Zet het vuur uit en laat 10 minuten trekken.
- Filter het mengsel en plaats het ongeveer een uur in de koelkast.
- Steek intussen met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen.
- Giet net voor het serveren de kokosmelk in schaaltjes en voeg er de meloenbolletjes aan toe.
- Werk af door elk schaaltje met geraspte kokosnoot te bestrooien.
259
6
20
-
6 porties
-
20 min
-
259 Kcal