Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Meloensoepje met kokosmelk en gember

Meloensoepje met kokosmelk en gember

Ingredienten

  • 2 Charentais meloenen of diepgevroren meloenbolletjes
  • 50 cl kokosmelk
  • 6 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 1 stukje gember van 1cm
  • 2 eetlepels geraspte kokosnoot

Meloensoepje met kokosmelk en gember

Meloensoepje met kokosmelk en gember
  1. Schil en rasp het stuk gember.
  2. Verwarm de kokosmelk in een kookpot samen met de geraspte gember en de CANDEREL 100% Sucralose.
  3. Zet het vuur uit en laat 10 minuten trekken.
  4. Filter het mengsel en plaats het ongeveer een uur in de koelkast.
  5. Steek intussen met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen.
  6. Giet net voor het serveren de kokosmelk in schaaltjes en voeg er de meloenbolletjes aan toe.
  7. Werk af door elk schaaltje met geraspte kokosnoot te bestrooien.
    259 6 20
  • 6 porties
  • 20 min
  • 259 Kcal