Ontdek op deze pagina de nieuwste trends, evoluties en wetenswaardigheden over caloriearm en gezond genieten met Canderel.

Nieuws:
Altijd op de hoogte

Ben jij op zoek naar lekkere weetjes? Ontdek op deze pagina de nieuwste trends, evoluties en wetenswaardigheden over caloriearm en gezond genieten.

Poll Canderel Stevia* Chocolade

Poll Canderel Stevia* Chocolade

90% vindt de nieuwe Canderel Stevia* Chocolade lekker!

Een tijdje geleden introduceerden we bij Canderel het ‘Canderel Stevia’ gamma. De fantastische kracht van de natuurlijk zoetstof stevia verdiende immers een plaats in ons aanbod. Jullie deelden deze mening want Canderel Stevia is ondertussen een waar succes. Daarom besloten wij een stapje verder te gaan met stevia en voegden het toe aan onze nieuwe chocoladerepen en –tabletten.

Dit resulteerde in 4 gloednieuwe en overheerlijke chocoladesmaken: Melk&Honing, Puur&Appelsien, Melkchocolade en Pure chocolade. Wij zijn trots op ons vernieuwd aanbod met heerlijke chocolade die op een gezonde manier op smaak is gebracht dankzij de zoete kracht van stevia.

Omdat we zelf ook heel nieuwsgierig zijn naar wat jullie vinden van onze nieuwe chocoladerepen en -tabletten, vragen we via onze Canderel Club wat jullie van de nieuwe Canderel Stevia* Chocolade vonden. De reacties waren heel overtuigend : 90% van zij die hem al proefden vonden hem lekker. Daarvan was 65% er volledig weg van en ruim 25% vindt dat het minstens even lekker is als andere suikervrije chocolade.

Toch moest ook de helft van de Canderel Club leden toegeven dat ze onze nieuwe, natuurlijk gezoete chocolade nog niet hadden geprobeerd.

Ben jij ook zo iemand? Vertrouw de mening van onze  Canderel Club leden, en proef nu het Canderel Stevia* Chocolade aanbod!

* Met stevioglyciden