Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Salade van peer, roquefort en pecannoten

Salade van peer, roquefort en pecannoten

Ingredienten

  • 200 g rucola
  • 2 peren
  • 3 eetlepels pecannoten
  • 150 g roquefort
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 eetlepel Dijon mosterd
  • 2 theelepels Canderel Stevia

Salade van peer, roquefort en pecannoten

Salade van peer, roquefort en pecannoten

Doe rukola in een slakom.

Snij roquefort in kleine blokjes en doe ze bij de rukola.

Schil de peren, snij ze in tweeën en verwijder het klokhuis.

Snij peren in kleine blokje en doe ze bij de salade.

Voeg de pecannoten en meng alles luchtig door elkaar.

Voor de dressing, mix olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en Canderel stevia. 

Giet dressing over de salade.

    460 4 15
  • 4 porties
  • 15 min
  • 460 Kcal