Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.
Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.
200 g bloem
2 rijpe bananen (hoe rijper hoe beter)
125 ml magere melk
4 g bakpoeder
2 g bicarbonaat
50 g Canderel Sugarly Kristalkorrel
50 g margarine
1 ei
50 g havermoutvlokken + 1 eetlepel voor de afwerking
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de bananen in een kom en plet ze met een vork. Smelt margarine op een zacht vuurtje en voeg ze toe aan de bananen. Voeg de melk en het ei toe en meng alles goed. Meng in een andere kom de Canderel Sugarly Kristalkorrel, de bloem, het bakpoeder, het bicarbonaat en de havermoutvlokken. Mix dan kort de twee bereidingen samen (overmixen vermijden). Voeg de bosbessen toe en roer voorzichtig.
Vet een muffinblik in met bakspray of gebruik papieren vormpjes. Besprenkel de muffins met de havermout. Bak de muffins goudbruin in ongeveer 20-25 minuten. Haal het muffinblik uit de oven en laat de muffins afkoelen op een rooster.