Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Kastanjegebakjes

Kastanjegebakjes

Ingredienten

  • 4 cl donkere rum*
  • 4 eieren
  • 20 g Canderel Sucralose
  • 200 g bloem
  • 200 g vetarme boter
  • 1 zakje bakpoeder
  • 400 g ongezoete kanstanjepuree
  • 1 snuifje zout

*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Consumeer met mate.

Kastanjegebakjes

Kastanjegebakjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Haal de boter tijdig uit de koelkast om hem zacht te te laten worden.
  3. Blancheer de eieren met de sucralose, de rum en het zout in een slakom. Voeg de bloem, het bakpoeder, de zachte boter en de kanstanjepuree toe.
  4. Verdeel het beslag in een bakvorm voor cake of muffins, en plaats in de warme oven gedurende ongeveer 30 min.
  5. Haal het gebak uit de vormpjes en laat het afkoelen op een rooster.

Tip van de chef: Rasp wat schil van een clementine voor een lichtzure toets.

    269 10 55
  • 10 porties
  • 55 min
  • 269 Kcal