Chocolademoelleux met zure kersen
Ingredienten
- 300 g pure kookchocolade met 70% cacao
- 300 g diepgevroren zure kersen
- 250 g vetarme boter
- 9 eetlepels CANDEREL Sucralose
- 5 eieren
- 40 g maïzena
Chocolademoelleux met zure kersen
Chocolademoelleux met zure kersen
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Laat de zure kersen ontdooien.
- Smelt de chocolade en de vetarme boter samen au bain-marie.
- Neem de kookpot van het vuur, voeg al roerend 6 eetlepels CANDEREL Sucralose en de hele eieren één voor één toe.
- Voeg ten slotte de maïzena toe.
- Bekleed een bakvorm met rechte rand met bakpapier en giet het beslag erin.
- Verdeel de zure kersen over het beslag en bestrooi met een eetlepel CANDEREL Sucralose.
- Bak de taart ongeveer 35 minuten in de oven.
- Haal de moelleux uit de vorm en laat hem afkoelen.
410
8
65
-
8 porties
-
65 min
-
410 Kcal