Bereid de rijstpap.
- Breng hiervoor 1 liter halfvolle melk samen met 5 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose, de CANDEREL Vanille stick en de geraspte citroenschil aan de kook.
- Voeg de rijst toe zodra de melk kookt. Zet het vuur lager en laat zachtjes koken tot de melk even hoog staat als de rijst. Zet het vuur uit en laat afkoelen.
- Bereid nu het pannenkoekenbeslag.
- Giet de bloem in een kom en voeg er de eieren en het snufje zout aan toe.
- Meng alles en voeg er daarna beetje bij beetje de melk aan toe tot u een glad beslag krijgt. Laat het beslag rusten.
- Schil intussen de mango en snij hem in staafjes. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij ze ook in staafjes. Houd de fruitstaafjes apart.
- Bak de pannenkoeken en snij er rechthoekjes uit.
- Smeer een laagje rijstpap uit over de rechthoekjes. Laat een strook van 2 cm vrij om de sushi’s te kunnen sluiten. Leg de fruitstaafjes op de rijstpap.
- Gebruik een sushimatje om de pannenkoeksushi’s voorzichtig, maar strak op te rollen. Bestrijk de rand zonder rijstpap met agavesiroop om het rolletje te sluiten. Snij de pannenkoekrolletjes in stronkjes van 2 à 3 cm.
- Meng in een kom de agavesiroop met het citroensap en serveer deze saus met de sushi’s.
Tip: als u de sushi’s vooraf klaarmaakt, rol de onversneden rolletjes dan in huishoudfolie, plaats ze in de koelkast en snij ze net voor het serveren in stronkjes.