Ontdek op deze pagina de nieuwste trends, evoluties en wetenswaardigheden over caloriearm en gezond genieten met Canderel.

Nieuws:
Altijd op de hoogte

Ben jij op zoek naar lekkere weetjes? Ontdek op deze pagina de nieuwste trends, evoluties en wetenswaardigheden over caloriearm en gezond genieten.

Nieuws

Nieuws

 • 11 12

  Nieuw advies van de Europse Autoriteit voor Voedselveiligheid over aspartaam

  Op basis van een nieuwe gedetailleerde analyse heeft de EAV een voorlopig advies uitgevaardigd dat de totale veiligheid van aspartaam waarborgt.

 • 18 09

  Poll Canderel Stevia* Chocolade

  Omdat we zelf heel nieuwsgierig zijn naar wat jullie vinden van onze nieuwe chocoladerepen en -tabletten, vragen we via onze Canderel Club wat jullie van de nieuwe Canderel Stevia* Chocolade vonden. De reacties zijn heel overtuigend.

 • 23 05

  Canderel Stevia breidt uit!

  Merisant, producent van CANDEREL breidt het assortiment CANDEREL Stevia uit. Naast de dispenser en poeder nu ook CANDEREL Stevia Refill 300 tabletjes op basis van plantenextracten van Stevia*.

   

  (*steviolglycosiden)

 • 20 12

  Zoetstoffen congres

  Onlangs vond in Brussel een congres rond intensieve zoetstoffen plaats.

 • 19 12

  Canderel op Facebook

  Wie mee is met zijn tijd mag niet ontbreken op sociale media. Het is de plaats bij uitstek waar mensen razendsnel hun ervaringen delen en leuke tips uitwisselen. Canderel past helemaal in die moderne, dynamische en gezonde levensstijl, en dat kan je ontdekken op onze nieuwe Facebookpagina.

 • 17 12

  Canderel in het nieuw

  Net als jij trekken wij graag af en toe iets nieuws aan. Daarom kreeg onze site een leuke make-over, hij oogt mooier en informeert je nog beter over je favoriete zoetstoffen.