Panna cotta met vanille, korianderpesto en seizoensfruit
Panna cotta met vanille, korianderpesto en seizoensfruit
Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
Verwarm de vetarme room en de CANDEREL 100% Sucralose in een kookpot. Voeg er het overlangs doormidden gesneden vanillestokje aan toe.
Neem de kookpot van het vuur zodra het mengsel warm is. Haal het vanillestokje eruit en voeg er de uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe. Meng alles en giet de crème vervolgens in de schaaltjes. Plaats de panna cotta’s 2 uur in de koelkast.
Giet de CANDEREL 100% Sucralose en 5 cl water in een kookpot en verwarm ze tot u een siroop krijgt.
Mix de siroop, de koriander, de olijfolie en de pijnboompitten. Houd apart.
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij ze in fijne plakjes.
Schil de mango en snij hem in fijne plakjes.
Leg net voor het serveren de plakjes fruit op de panna cotta’s en besprenkel ze met de korianderpesto.