Yoghurtcake met nectarine en framboos
Ingredienten
- 135g zonnebloemolie + extra voor de vorm
- 220g Canderel Pâtisserie
- 220g zelfrijzende bloem + extra om te bebloemen
- 250g Griekse of volle yoghurt
- 4 eieren
- 125g frambozen
- 4 nectarines
Yoghurtcake met nectarine en framboos
Yoghurtcake met nectarine en framboos
- Verwarm de oven voor op 170°C. Smeer een vierkante bakvorm van 20x20cm in met olie en bloem.
- Meng de zonnebloemolie met de Canderel Pâtisserie en voeg één voor één de eieren toe.
- Zeef de bloem en spatel voorzichtig door het beslag, voeg als laatste de yoghurt toe.
- Snijd 2 nectarines in kleine stukjes en voeg toe aan het beslag.
- Giet het beslag in de bakvorm. Snijd de overige nectarines in plakjes en verdeel over de bovenkant van de cake. Verdeel hierover de frambozen.
- Bak de cake in 60 à 70 minuten goudbruin en gaar of tot een satéprikker er droog uitkomt.
0
0
90
-
- porties
-
90 min
-
- Kcal