- Scheid de eiwitten van de eigelen.
- Voeg aan de mascarpone de plattekaas, de eigelen, de CANDEREL Sucralose en het vanillepoeder toe en meng goed tot u een smeuïg mengsel krijgt.
- Klop de eiwitten op tot stevige pieken.
- Meng de eiwitten voorzichtig onder de mascarponecrème.
- Pers 5 clementines uit, pel de 5 andere en verdeel ze in mooie partjes.
- Doop de speculooskoekjes in het clementinesap en leg ze op de bodem van de glaasjes. Bedek ze met clementinepartjes en daarna met een laag mascarponecrème.
- Herhaal deze handelingen nog een keertje en werk af met clementinepartjes.
- Plaats de glaasjes 3 uur in de koelkast voor u ze serveert!
Tip: u kunt een paar scheutjes Mandarine Napoléon* toevoegen aan het sap waarin u de speculooskoekjes doopt.
*Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid. Nuttig alcohol met mate.