Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Ingredienten

  • 1 bloedsinaasappel
  • 1 ietwat vaste mango
  • ½ boeketje basilicum
  • 1 vanillestokje
  • 4 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel
  1. Bereid een siroop door 10 cl water met 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose en het overlangs doormidden gesneden vanillestokje te verwarmen.
  2. Laat zachtjes pruttelen tot u een siroop krijgt.
  3. Bereid de vruchten.
  4. Was de aardbeien en snij ze in kleine blokjes.
  5. Pers de sinaasappel uit.
  6. Meng de fruitblokjes in een kom, overgiet ze met het sinaasappelsap en de siroop.
  7. Versnipper de basilicumblaadjes en voeg ze toe aan de fruitblokjes. Plaats de kom in de koelkast.
  8. Plaats net voor het serveren een serveerring op een mooi bord en vul hem met de tartaar.
  9. Versier met een basilicumblaadje en serveer. 

Tip: u kunt deze tartaar ook in glaasjes serveren!

    103 4 60
  • 4 porties
  • 60 min
  • 103 Kcal