Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Taartjes met amandelcreme en watermeloen

Taartjes met amandelcreme en watermeloen

Ingredienten

  • 1 kruimeldeeg
  • ¼ watermeloen
  • 1 ei
  • 3 eetlepels vetarme vloeibare room
  • 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 2 eetlepels amandelpoeder
  • 1 koffielepel bitter amandelextract
  • 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose voor de siroop
  • 2 koffielepels gekaramelliseerde nootjes

Taartjes met amandelcreme en watermeloen

Taartjes met amandelcreme en watermeloen
  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Snij 4 rondjes uit het kruimeldeeg. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en plooi hun randen om.
  3. Klop het hele ei met 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose. Voeg er het amandelpoeder en de vetarme room aan toe.
  4. Meng goed en giet het mengsel in het deeg.
  5. Bak 15 minuten in de oven en laat afkoelen.
  6. Steek met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de watermeloen.
  7. Verwarm in een kookpot 10 cl water en 3 soeplepels CANDEREL 100% Sucralose. Pocheer de watermeloenbolletjes in dit mengsel.
  8. Schik de bolletjes op de taartjes, overgiet ze met een beetje siroop en bestrooi met gehakte gekaramelliseerde nootjes.
    373 4 35
  • 4 porties
  • 35 min
  • 373 Kcal