Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Rode paprika soep

Rode paprika soep

Ingredienten

  • 6 rode paprika’s
  • 1,5 l bouillon
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel Canderel Sucralose
  • Sojaroom

Rode paprika soep

Rode paprika soep

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de paprika’s middendoor en verwijder de pitjes. Snij de helften door de midden.

Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat met de open kant naar onderen.

Bak in de oven gedurende 45-50 minuten tot de schil zwart begint te worden.

Haal ze uit de oven en laat ze in een afgesloten plastic zak wat afkoelen.

Pel de paprika’s. Pel de ui en snij in kleine stukjes.

Verhit een beetje olijfolie in een pan. Voeg de ui toe en stoof zachtjes aan.

Besprenkel de ui met de Canderel Sucralose en laat het nog 1 minuut bakken.

Voeg de paprika’s en bouillon toe en laat alles gedurende 15 minuten zachtjes pruttelen.

Mix de soep in een keukenrobot of met een mixer tot ze glad is.

Serveer het met een scheutje sojaroom.

 

    101 6 105
  • 6 porties
  • 105 min
  • 101 Kcal