Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Rijstnoedels met babygroentjes en gembersaus

Rijstnoedels met babygroentjes en gembersaus

Ingredienten

  • 150 g rijstnoedels (5 mm)
  • 100 g baby mais
  • 200 g sugar snaps
  • 1 el olijfolie
  • 2 el lente-uitjes

Voor de saus:

  • 4 cm fijngehakte gember
  • 1 tl Canderel Sucralose
  • 3 el sojasaus
  • 2 el sambal oelek
  • 1 el rijstazijn
  • 2 tl knoflookpasta 

Rijstnoedels met babygroentjes en gembersaus

Rijstnoedels met babygroentjes en gembersaus

Kook de rijstnoedels gaar volgens instructies op de verpakking. Giet af en spoel met koud water.

Meng sojasaus, sambal oelek, rijstazijn, Canderel Sucralose, knoflookpasta en gember in een kommetje.

Maak de groentjes schoon. Snij de baby mais in stukjes. Verhit de olijfolie in een wok en voeg de baby mais en sugar snaps toe. Wok ze gedurende 3-4 minuten. Doe er de noedels en saus bij, roer en wok 2-3 minuten. Decoreer de noedels met fijn gesneden lente-uitjes en werk af met een rood pepertje.

    486 2 25
  • 2 porties
  • 25 min
  • 486 Kcal