Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Rijst taart

Rijst taart

Ingredienten

  • 10 eetlepels Canderel Sucralose
  • 80 g dessertrijst
  • 50 g maiszetmeel
  • 850 ml melk
  • 3 eierdooiers
  • 1 bladerdeeg

Rijst taart

Rijst taart

Verwarm de oven op 200 graden.

Doe 500 ml melk, dessertrijst en 5 eetlepels Canderel Sucralose in een pot en laat het open koken op laag vuur ongeveer 30 minuten totdat de rijst gaar is. 

Klop de eierdooiers met de andere 5 eetlepels Canderel Sucralose tot een schuimig mengsel.

Voeg het maiszetmeel toe en roer goed.

Breng 350 ml melk aan de kook.

Giet het eiermengsel op de kokende melk en laat het 1 minuut koken.

Voeg het toe aan de rijstpap en meng alles goed door elkaar.

Leg het bladerdeeg in een ingevette ronde bakvorm van 26 centimeter.

Duw goed aan en maak gaatjes in het deeg met een vork.

Giet er het rijstmengsel in en zet het in de oven voor 25-30 minuten. 

    236 8 100
  • 8 porties
  • 100 min
  • 236 Kcal