Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Plattekaas panna cotta

Plattekaas panna cotta

Ingredienten

35 g Canderel Sugarly Kristalkorrel

100 ml volle melk

500 g volle plattekaas

2 vanillestokjes

2 gelatineblaadjes

4 aardbeien 

Plattekaas panna cotta

Plattekaas panna cotta

Week de gelatineblaadjes ongeveer 10 minuten in koud water. Warm de melk op in een klein pannetje. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg ze toe aan de melk. Snijd de vanillestokjes open en schraap met de achterkant van het mes de zaadjes eruit. Voeg de zaadjes en de Canderel Sugarly Kristalkorrel aan de melk toe. Laat het geheel 5 minuten afkoelen.

 

Meng in een kom de plattekaas met het melkmengsel. Verdeel de panna cotta over 4 glaasjes. Laat ze ten minste 3 uur in de koelkast stijf worden. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in plakjes. Serveer de panna cotta met de aardbeien. 

    176 4 30
  • 4 porties
  • 30 min
  • 176 Kcal