Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Minimuffins met bosbessen

Minimuffins met bosbessen

Ingredienten

  • 8 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 1 ei
  • 100 g tarwebloem
  • 100 g maïzena
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 50 g vetarme boter
  • 8 cl magere melk
  • 65 g bosbessen

Minimuffins met bosbessen

Minimuffins met bosbessen
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de bloem, de maïzena, de CANDEREL 100% Sucralose, de gist en het snufje zout samen in een kom.
  3. Smelt de boter en voeg ze toe aan het mengsel.
  4. Meng het hele ei onder het mengsel en kneed het deeg. Voeg de melk en de bosbessen toe.
  5. Meng voorzichtig om de vruchten niet te veel te pletten.
  6. Giet de bereiding in muffinvormpjes en bak ze gedurende 20 minuten in de oven. Controleer geregeld of ze klaar zijn.
    180 6 35
  • 6 porties
  • 35 min
  • 180 Kcal