Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Meloenbolletjes in rodevruchtengelei

Meloenbolletjes in rodevruchtengelei

Ingredienten

  • 2 kleine Charentais meloenen of diepgevroren meloenbolletjes
  • 1 zakje rodevruchtenthee
  • 4 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 6 gelatineblaadjes
  • enkele muntblaadjes
  • 2 eetlepels cassissiroop

Meloenbolletjes in rodevruchtengelei

Meloenbolletjes in rodevruchtengelei
  1. Steek met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Giet 50 cl water en de CANDEREL 100% Sucralose in een kookpot. Laat zachtjes pruttelen tot u een siroop krijgt.
  2. Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
  3. Voeg er het zakje rodevruchtenthee aan toe en laat 5 minuten trekken.
  4. Voeg na die tijd de cassissiroop en de uitgeknepen gelatineblaadjes toe aan de siroop. Meng en giet dit mengsel in mooie glaasjes.
  5. Verdeel de meloenbolletjes over de glaasjes, dek ze af met huishoudfolie en plaats ze 4 uur in de koelkast.
  6. Bestrooi ze net voor het serveren met een beetje versnipperde munt en serveer onmiddellijk. 
    71 6 15
  • 6 porties
  • 15 min
  • 71 Kcal