Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Mango-kokosnoot gazpacho

Mango-kokosnoot gazpacho

Ingredienten

  • 2 eetlepels CANDEREL Sucralose
  • 1 rijpe mango
  • 180 plattekaas 0% vet
  • 15 cl water
  • 20 cl kokosmelk
  • 1 koffielepel citroensap
  • 2 eetlepels bruine rum*
  • 2 eetlepels geraspte kokosnoot

Mango-kokosnoot gazpacho

Mango-kokosnoot gazpacho
  1. Schil de mango en snij hem in stukjes.
  2. Mix het vruchtvlees van de mango, de plattekaas, de kokosmelk, het citroensap, het water, 1 lepel rum en de CANDEREL Sucralose in een blender tot u een homogeen geheel krijgt. Plaats het in de koelkast.
  3. Geef de schaaltjes een ‘bevroren’ uitzicht door hun bovenrand eerst in rum en daarna in geraspte kokosnoot te dopen.
  4. Giet de gazpacho net voor het serveren in de schaaltjes en geniet.

*Alcohol schaadt de gezondheid. Nuttig alcohol met mate.

    191 4 10
  • 4 porties
  • 10 min
  • 191 Kcal