Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Ingredienten

  • 250 g diepgevroren frambozen 
  • 1 bakje aardbeien (250 g)
  • 1 koffielepel citroensap  
  • 300 ml water  
  • 6 koffielepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 2 eetlepels gehakte pistachenootjes
  • sap van ½ citroen
  • houten stokjes

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers
  1. Pureer de frambozen en de aardbeien zonder kroontjes in een keukenrobot.
  2. Voeg er het citroensap, het water en de CANDEREL 100% Sucralose aan toe.
  3. Pureer opnieuw.
  4. Verdeel het mengsel over een ijsblokschaaltje.
  5. Steek een houten stokje in elk vakje en plaats het schaaltje minstens 3 uur in de diepvriezer.
  6. Hak de pistachenoten net voor het serveren.
  7. Haal de sorbets uit de diepvriezer, haal de lollies uit het schaaltje en omhul ze met gehakte pistachenoten.
  8. Serveer onmiddellijk.
    66 6 10
  • 6 porties
  • 10 min
  • 66 Kcal