Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Ingredienten

  • 1 onbehandelde sinaasappel
  • 4 koffielepels de CANDEREL Sucralose
  • 4 eieren
  • 100 g witte dessertchocolade 

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel
  1. Rasp de schil van de sinaasappel. Pers de sinaasappel uit en houd het sap apart.
  2. Smelt de witte chocolade in een kookpot en voeg er de 4 lepels CANDEREL Sucralose, het sinaasappelsap en de geraspte sinaasappelschil aan toe. Meng en houd apart.
  3. Klop de eiwitten tot sneeuw en meng ze daarna onder het chocolademengsel.
  4. Verdeel de mousse over individuele schaaltjes en plaats ze 4 uur in de koelkast.
  5. Versier met enkele reepjes gekonfijte sinaasappelschil.

Tip: witte of pure chocolade, u kunt afwisselen naar keuze en smaak!

    169 4 25
  • 4 porties
  • 25 min
  • 169 Kcal