Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Krokante winterfruitbeursjes

Krokante winterfruitbeursjes

Ingredienten

  • 1 dikke appel
  • 1 dikke peer
  • 2 eetlepels CANDEREL Sucralose
  • 4 vellen brickdeeg
  • 1 eetlepel vetarme boter
  • 80 g gedroogde abrikozen
  • 80 g rozijnen
  • 1 eetlepel amandelschilfers
  • 2 eetlepels Amaretto*

Krokante winterfruitbeursjes

Krokante winterfruitbeursjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de appel, de peer en de abrikozen en snij ze in kleine stukjes.
  3. Bestrijk de vellen brickdeeg aan beide kanten met gesmolten boter en bestrooi met CANDEREL Sucralose.
  4. Leg de stukjes door elkaar gemengd fruit in het midden van elk vel en voeg er de rozijnen en de amandelen aan toe.
  5. Besprenkel met Amaretto en sluit elk vel als een beursje met een stukje keukendraad. Plaats ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 10 minuten in de oven.
  6. Serveer onmiddellijk.

Tip: u kunt in plaats van beursjes ook samosa’s of nems maken!

*Alcohol schaadt de gezondheid. Nuttig alcohol met mate.

    271 4 30
  • 4 porties
  • 30 min
  • 271 Kcal