Kleine potjes mangoijs
Ingredienten
- 600 g verse of diepgevroren mango
- 1 potje yoghurt 0% vet
- 3 eetlepels CANDEREL Sucralose
- 1 eiwit
Kleine potjes mangoijs
Kleine potjes mangoijs
- Pureer het vruchtvlees van de mango in een keukenrobot tot een gladde substantie.
- Voeg er de yoghurt en de CANDEREL Sucralose aan toe.
- Pureer opnieuw.
- Giet de bereiding in een recipiënt en plaats het ongeveer 2 uur in de diepvriezer.
- Klop na die tijd het eiwit tot sneeuw.
- Haal de bereiding uit de diepvriezer, meng met een elektrische mixer en meng het opgeklopt eiwit eronder.
- Vul kleine potjes met de bereiding en plaats ze nog 2 uur in de diepvriezer.
- Haal de potjes 15 minuten voor het serveren uit de diepvriezer en geniet.
107
4
15
-
4 porties
-
15 min
-
107 Kcal