Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Individuele mousses met limoenpulp

Individuele mousses met limoenpulp

Ingredienten

  • 5 limoenen
  • 3 eieren
  • 10 g CANDEREL Sucralose + 2 eetlepels CANDEREL Sucralose
  • 2 gelatineblaadjes

Individuele mousses met limoenpulp

Individuele mousses met limoenpulp
  1. Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
  2. Pel 3 limoenen en snij hun vruchtvlees in partjes. Pureer het vruchtvlees met de CANDEREL Sucralose. Duw het mengsel daarna door een puntzeef om het sap van de pulp te scheiden.
  3. Verwarm het sap van een vierde limoen in een pannetje en los de uitgeknepen gelatineblaadjes erin op.
  4. Scheid de eiwitten van de eigelen en klop de eiwitten tot stevige pieken.
  5. Meng de gepureerde limoenen, het sap en de opgeklopte eiwitten voorzichtig onder elkaar.
  6. Giet het mengsel in schaaltjes en plaats ze minstens 2 uur in de koelkast.
  7. Snij de buitenste schil van de laatste limoen en snij ze in reepjes. Konfijt de reepjes in 10 cl water en 2 eetlepels CANDEREL Sucralose.
  8. Versier net voor het serveren de mousses met de reepjes gekonfijte limoenschil.
    95 4 25
  • 4 porties
  • 25 min
  • 95 Kcal