Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Fondue van zomerfruit

Fondue van zomerfruit

Ingredienten

  • 2 bakjes frambozen (500 g)
  • 1 bakje aardbeien (250 g)
  • 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 15 cl zoete witte wijn*
  • 1 boeketje verse munt
  • 1 meloen
  • ¼ watermeloen
  • 2 bananen

Fondue van zomerfruit

Fondue van zomerfruit
  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Spoel de frambozen en de munt.
  2. Laat ze gedurende 2 uur in hun geheel in een kom marineren in de witte wijn gemengd met 10 cl water en de CANDEREL 100% Sucralose.
  3. Snij intussen de meloen, de watermeloen en de bananen in stukjes.
  4. Haal na 2 uur marineren het muntboeketje uit de marinade en pureer de aardbeien en de frambozen samen met hun sap.
  5. Giet de coulis in een kommetje.
  6. Gebruik fonduevorkjes om de fruitstukjes in de coulis te dopen.

*Alcohol schaadt de gezondheid. Nuttig alcohol met mate.

    159 6 20
  • 6 porties
  • 20 min
  • 159 Kcal