Cookies
Ingredienten
- 8 eetlepels CANDEREL Sucralose
- 125 g lichtbruine suiker
- 125 g vetarme boter
- 1 ei
- ½ koffielepel baking soda
- 1 snufje zout
- 175 g gehakte pure chocolade
- 225 g bloem
Cookies
Cookies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Smelt de boter op een zacht vuur.
- Meng de bloem, de CANDEREL Sucralose, de baking soda, het zout en de lichtbruine suiker in een kom en voeg er de gesmolten vetarme boter aan toe.
- Klop het ei en giet het bij dit mengsel.
- Meng er ook de in stukjes gehakte pure chocolade onder.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak op de bakplaat met het beslag rondjes met een diameter van 4 cm. Laat er voldoende ruimte tussen.
- Bak gedurende 13 minuten in de oven.
- Serveer lauw of koud.
153
12
28
-
12 porties
-
28 min
-
153 Kcal