Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Cookies met frambozen en pistache

Cookies met frambozen en pistache

Ingredienten

Voor de frambozencoulis

125 g frambozen (vers of diepvries)

25 g Canderel Sugarly Kristalkorrel

5 cl water

 

Voor het deeg

enkele frambozen ter decoratie

150 g amandelpoeder

75 g  gehakte pistache noten

75 g Canderel Sugarly Kristalkorrel

70 g kokosolie

1 ei 

0,5 tl bakpoeder

zout

2 el gedroogde frambozen fijn gemalen tot frambozenpoeder

Cookies met frambozen en pistache

Cookies met frambozen en pistache
Bereid de frambozencoulis. Mix 125 g frambozen, 25 g Canderel Sugarly en 5 cl water. Breng aan de kook tot een stroperig geheel. Filter de pitjes van de frambozen eruit met behulp van een zeef. Zet opzij in een spuitzak.

Bereid nu het deeg. Verwarm de oven voor op 170°C. Doe alle ingrediënten behalve de frambozen in de kom van je keukenrobot. Mix met behulp van de platte klopper tot een homogene massa. Verpak het deeg in plastic film en laat 1u afkoelen in de frigo.

Vorm 16 gelijke hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk elk hoopje zachtjes plat en plaats gedurende 10-12 min in de oven.

Haal de cookies uit de oven en laat afkoelen. Serveer met wat coulis en enkele frambozen. 
    132 16 20
  • 16 porties
  • 20 min
  • 132 Kcal