Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Chocoladecake zonder bloem met frambozen

Chocoladecake zonder bloem met frambozen

Ingredienten

90 g margarine

240 g chocolade 

6 eieren

200 g verse frambozen

60 g Canderel Sugarly Kristalkorrel

1 Canderel stick 

Chocoladecake zonder bloem met frambozen

Chocoladecake zonder bloem met frambozen

Verwarm de oven voor op 140°C.

Smelt de chocolade en de margarine au bain marie. Scheid de eieren en voeg de dooiers toe aan de chocolade. Meng grondig.

 

Doe de eiwitten in een keukenrobot en klop ze stijf. Voeg de Canderel Sugarly Kristalkorrel toe als het eiwit bijna stijf is. Voeg het chocolademengsel aan het eiwit toe en meng alles voorzichtig.

 

Vet een rond bakblik van 22 cm in met bakspray. Giet het beslag in het bakblik en strijk de bovenkant glad met een spatel. Bak de cake gedurende ongeveer 45 tot 50 minuten. Laat de cake helemaal afkoelen op een rooster. Leg de frambozen op de cake en bestrooi deze met een Canderel stick.

 

 

 

    238 8 75
  • 8 porties
  • 75 min
  • 238 Kcal