Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Cake met een cacaohart

Cake met een cacaohart

Ingredienten

  • 260 g zelfrijzende bloem
  • 250 g gesmolten soja margarine bakken & braden
  • 4 eieren
  • 50 g Canderel Cankao
  • 30 g Canderel Sucralose

Cake met een cacaohart

Cake met een cacaohart

Verwarm de oven voor op 170 graden. Klop de eieren op (keukenrobot) met de Canderel Sucralose. Voeg de bloem en de soja margarine toe en meng tot een glad deeg. Zet de helft van het beslag weg en meng de resterende helft met de Canderel Cankao. Vet een langwerpige cakevorm van ca 23 cm in met bakspray of boter. Giet er afwisselend het witte en bruine beslag in. Bak gedurende 30-35 minuten.

    223 10 60
  • 10 porties
  • 60 min
  • 223 Kcal