Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

 Bananenbrood

Bananenbrood

Ingredienten

  •  250g patisseriebloem
  •  1 zakje bakpoeder (16g)
  •  snuifje zout
  •  1ei
  •  90g canderel Sugarly kristalkorrel
  •  60g gesmolten boter
  •  2el melk
  •  de zaadjes van 1 vanillestokje
  •  3 rijpe bananen
  •  100g pecannoten

Bananenbrood

Bananenbrood
Warm de oven voor op 180°.
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Klop in een andere kom het ei los en meng er de Canderel Sugarly en de gesmolten boter onder.
Prak de bananen tot een papje, hak de pecannoten fijn.
Voeg het eimengsel bij het bloemmengsel en meng goed. Je verkrijgt een droog en korrelig beslag. Voeg hierbij de geprakte bananen, de melk, vanille en gehakte walnoten. Meng tot je een stevig en mooi beslag krijgt.
Giet het beslag in een bakvorm en bak zo’n 50 à 60min in de oven.
Laat even afkoelen en serveer! 
    0 0 30
  • - porties
  • 30 min
  • - Kcal