Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Ananas-Karnemelkijs

Ananas-Karnemelkijs

Ingredienten

  • 1 verse ananas
  • 1 banaan
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 dl karnemelk
  • Snufje zout
  • 5-6 eetlepels Canderel Sucralose

Ananas-Karnemelkijs

Ananas-Karnemelkijs
  1. De ananas schillen, de ogen en de kern verwijderen.
  2. De banaan pellen.
  3. De ananas met de banaan, de karnemelk en het citroensap pureren met een staafmixer of in een foodprocessor en op smaak brengen met een snufje zout en de Canderel Sucralose.
  4. Het ananasmengsel in de ijsmachine laten invriezen*.

Serveertip: Leg in wijde glazen 1 of 2 bolletjes ananas-ijs en garneer bv: met een gehalveerde aardbij met een kroontje.

*Ijs met zoetstof (zonder suiker) bereid wordt doorgaans wat hard tijdens het bewaren. Maak daarom niet meer dan u nodig heeft. Het is het beste om de ijsmachine vlak voor het opdienen in te schakelen. Dan is het ijs precies op tijd klaar om als heerlijk licht toetje op te dienen.

    81 4 30
  • 4 porties
  • 30 min
  • 81 Kcal