Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je suikervrij genieten & koken in huis voor het hele gezin en diabeten.

Sucralose, Canderel met Stevia, Original, Chocolade en Cacao. 0 calorieën, zalig zoet.

Aardbeienconfituur met rabarber

Aardbeienconfituur met rabarber

Ingredienten

  • 600g aardbeien
  • 400g rabarber, in blokjes
  • 50g Canderel Sucralose
  • 1 zakje Pec

Aardbeienconfituur met rabarber

Aardbeienconfituur met rabarber
  1. Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Snij dan de kroontjes eraf en halveer ze.
  2. Ontvlies de rabarber (zoals een selder) of schil hem indien je een lichtere kleur van confituur wenst. Snij in blokjes.
  3. Stoof de rabarber aan in een pot, onder deksel, met 2 eetlepels water tot hij volledig zacht is. Voeg dan de aardbeien toe tot de vruchten zacht zijn.
  4. Doe het zakje Pec erbij, zet het vuur hoger, roer goed tot alles duidelijk kookt en laat dan nog twee minuten doorkoken. Voeg op het einde de sucralose toe en roer goed om.
  5. Giet de hete confituur in de bokalen, sluit ze goed af en laat ondersteboven afkoelen.

Tip: Kies je voor een aardbeienconfituur zonder rabarber, gebruik dan 40g Canderel Sucralose en voeg het sap van een halve citroen toe.

    38 5 30
  • 5 porties
  • 30 min
  • 38 Kcal