Met het caloriearm aanbod van Canderel haal je genieten & koken in huis voor het hele gezin.

Gazpacho van amandelmelk met abrikozen

Gazpacho van amandelmelk met abrikozen

Ingredienten

  • 120 g hele gepelde amandelen
  • 6 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose
  • 50 cl magere melk
  • 2 eetlepels Amaretto*
  • 2 eetlepels gehakte pistachenoten
  • 12 mooie abrikozen

Gazpacho van amandelmelk met abrikozen

Gazpacho van amandelmelk met abrikozen
  1. Maal de dag voordien in een keukenrobot de amandelen tot poeder.
  2. Giet de melk en de CANDEREL 100% Sucralose in een kookpot en breng aan de kook.
  3. Neem de kookpot van het vuur als de melk kookt, en voeg het amandelpoeder en de Amaretto toe. Plaats een hele nacht in de koelkast.
  4. Was de volgende dag de abrikozen, snij ze in twee en ontpit ze.
  5. Snij ze in de lengte in stukjes.
  6. Filter de amandelmelk met behulp van een puntzeef tot een gladde vloeistof. Giet haar in kommetjes. Voeg de abrikozen toe en bestrooi met gehakte pistachenoten.

*Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid. Nuttig alcohol met mate.

    268 6 25
  • 6 porties
  • 25 min
  • 268 Kcal